Menu

10 jaar Wing

Wing bestaat 10 jaar! Dit heugelijke feit vieren we met een reeks aan bijeenkomsten op het raakvlak van passie en werk met collega’s binnen en buiten Wing.

We bestaan 10 jaar!

December 2016 is het 10 jaar geleden dat Wing zich als zelfstandig bedrijf op de adviesmarkt begaf. In de pioniersjaren die volgden groeiden we van een clubje van 6 naar een professionele organisatie van ruim 20 medewerkers. Daar zijn we trots op. Een mooi avontuur, dat nog dagelijks nieuwe leermomenten oplevert. Dat willen we graag met onze netwerkpartners delen!

Wing groeit niet alleen, ook ons werkterrein wordt breder. Onze kernwaarden zijn nog steeds het verbinden van partijen en ideeën, en onze kennis en passie om sociaal en economisch kapitaal te verenigen met een betere leefomgeving. Onze opdrachtgevers vragen ons om in dit speelveld ontmoetingen te organiseren en spelers te verleiden om tot creatieve oplossingen te komen. Daar bovenop wordt Wing de afgelopen 10 jaar steeds meer gevraagd om de transitieopgave zelf te helpen begeleiden. Als strategisch adviseur en procesregisseur, maar ook om onze opdrachtgever te helpen bij het definiëren van zijn rol in het veranderende speelveld. De beschrijving van onze projecten brengt deze diversiteit goed in beeld.

Natuurlijk zijn wij enorm trots op wat we tot nu toe bereikt hebben. Tegelijkertijd kijken we met belangstelling naar de toekomst. Wij vragen ons af wat de belangrijke maatschappelijke trends zijn waaraan wij de kennis en ervaring van 10 jaar Wing kunnen toevoegen. Wie zijn onze opdrachtgevers van morgen en waarmee zijn zij het meest geholpen? In welke richting zou Wing zich verder moeten ontwikkelen?

Graag betrekken wij onze netwerkpartners in deze zoektocht. Daarom organiseren wij tussen medio 2016 en medio 2017 een aantal evenement op het raakvlak van passie en professie. Hiervoor nodigen we steeds weer een andere groep collega’s en opdrachtgevers uit. Om wat we geleerd hebben in te kunnen zetten op wat in de toekomst speelt en om te leren wat we daarvoor nog moeten weten en kunnen.

21 april 2017 Teamwork: ervaar het in de roeiboot
Voorjaar 2017 Scherp aan de wind
22 februari 2017 Met lef over de single track?
17 februari 2017 Met storytelling en film de wereld in!
26 en 27 september 2016 Beter buiten, ondernemen met de natuur
1 juni 2016 Diner Pensant Dialogen in het publieke domein