Menu

10 jaar Wing

Daarom organiseren we een reeks aan bijeenkomsten op het raakvlak van passie en werk met collega’s binnen en buiten Wing.

Beter buiten, ondernemen met de natuur

26 en 27 september 2016 Veel mensen voelen dat buiten zijn positief werkt op je stemming en gezondheid. Inmiddels is er veel onderzoek dat dit onderschrijft. Mensen als wandelcoaches of tuintherapeuten proberen er zelfs hun werk van te maken om anderen die kracht van de natuur te laten ervaren. Niet zelden komen ze vanuit een andere loopbaan en pakken dit op vanuit een sterke persoonlijke passie.

Jannemarie stelt haar familiehuis op Schouwen open voor ‘natuurondernemers’ (of die dat serieus overwegen) om een etmaal ervaringen uit te wisselen, van elkaar te leren, te inspireren en te netwerken. Het kan gaan over hoe je het werk aanpakt, maar ook over de zakelijke kanten. Want het valt niet altijd mee om hier je boterham mee te verdienen. De ontmoeting kan daarmee een vorm van intervisie krijgen.

Wanneer: maandag 26 september vanaf 16.00 tot dinsdag 27 september 16.00 uur

Nadere informatie

 • Deelnemers: max 7 personen, professioneel bezig met thema ‘beter buiten’, die iets willen halen en brengen tijdens de ontmoeting
 • Doel: versterken van elkaars ambities
 • Huisvesting: het huis ligt tegen het dorp Renesse, op loopafstand van het strand. Het is eenvoudig, maar comfortabel. Het heeft 3 meer-persoonskamers met totaal 8 bedden (en eventueel een extra plek op de overloop). Wil je liever in je tent slapen, dan kan dat ook.
 •  Programma onderdelen:
  o kennismaking met elkaar en ieders persoonlijke  vragen
  o verdiepende gesprekken rond die vragen
  o veel buiten zijn
  o samen koken, eten, drinken
  • Eigen bijdrage: een omschrijving van je ‘beter buiten’ activiteiten, aanpak, ambitie, vragen. En na afloop een reflectie hierop met de inzichten die de ontmoeting heeft opgeleverd.
  • Kosten: geen