Menu

10 jaar Wing

Daarom organiseren we een reeks aan bijeenkomsten op het raakvlak van passie en werk met collega’s binnen en buiten Wing.

Met lef over de single track?

Wing is dynamisch en zo ook de omgeving van ons kantoor in Wageningen. Een prachtig, reliëfrijk gebied ligt aan onze voeten, perfect voor een mountainbike-avontuur. Ronald en Niels nemen graag een aantal relaties mee: helm op, handschoenen aan, vastklikken en go.

Singeltracks, zandpaden, modder, sneeuw. Alles is mogelijk. Wat heb je nodig? Lef, een beetje uithoudingsvermogen, vertrouwen en zin om af te zien. We gaan onze grenzen verleggen, kijken hoe je met een goede techniek dat lastige stuk toch durft te nemen en we gaan ook gewoon genieten van een prachtige omgeving.

Na afloop volgt de extra beloning. Drank, een goede snack en sterke verhalen. Sterke verhalen over wanneer jij in je werk scherp door de bocht gaat, hoe de blubber er op jouw werk uitziet en met welke techniek jij die lastige helling toch neemt. Laten we leren van elkaars ervaringen.

Interesse om mee te fietsen? Laat het ons weten, er is vast nog plek. Enige mountainbike-ervaring kan helpen, maar is geen noodzakelijke voorwaarde.