Menu

Mensen

De mensen van Wing spreken de taal van bestuurders, beleidsmakers, ondernemers en onderzoekers.

Ingrid Versteegen

Project assistent

Telefoon: 0317 46 52 03

Ingrid is een echte duizendpoot die goed is met cijfers én woorden. Ze doet de communicatie bij Wing én de financiën. Ze vervult graag een ondersteunende rol en in haar werk komen haar vaardigheden en ervaring in organisatie, financiën en communicatie samen.

“Er werken sterke persoonlijkheden bij ons en toch vormen we een heel goed team. Iedereen heeft respect en waardering voor elkaars rol. Dat maakt het heel prettig om hier te werken.

Voordat ik in 2005 bij Wing kwam, werkte ik in de communicatie en had ik een webdesignbureau. Ik wil graag weten hoe dingen werken, zo was het ook met internet. Nu houd ik deze website bij, ik maak websites voor projecten, versterk de redactie en onderhoud de social media accounts. Daarnaast heb ik een heel abstracte kant; ik ben verliefd op cijfers. Mijn achtergrond is financieel, ooit heb ik een studie Bedrijfsadministratie gedaan. Bij Wing ben ik dan ook verantwoordelijk voor de financiële controle.

Buiten werktijd volg ik de Olympische Spelen altijd fanatiek, en dan vooral schaatsen en skiën. Ik ga dan ook graag en vaak op wintersportvakantie.”