Kalle Kroon

“Mijn werk als bureau-assistent combineer ik met de deeltijdopleiding Landschapsarchitectuur”

Als bureau-assistent is Kalle verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij Wing. Hij ondersteunt de adviseurs en projecten. Kalle is een creatieve, kritische denker met oog voor detail.

“Als bureau-assistent vorm ik de schakel tussen het secretariaat, het management en de adviseurs. Mijn werkzaamheden zijn daarom erg divers, en variëren van receptietaken en de administratieve opvolging van allerlei zaken tot voorraadbeheer van kantoorbenodigdheden.

Het werk bij Wing combineer ik met de deeltijdopleiding Landschapsarchitectuur en Stedenbouw aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Zo kan ik toewerken naar mijn droombaan als landschapsontwerper, en in sommige projecten ook als ondersteunend ontwerper samenwerken met de adviseurs van Wing.
Mijn fascinatie voor het ontwerpen van landschappen is ontstaan vanuit de impuls om me de wereld om mij heen anders voor te stellen. Een goed landschapsontwerp is voor mij gebaseerd op creativiteit, een goed proces en diepgaande analyses. Ook vind ik het leuk om problemen vanuit alle mogelijke perspectieven te benaderen.

In mijn vrije tijd ga ik naar buiten om te bewegen. Ik stap dan graag op de mountainbike, op een paard of op de benenwagen, om de natuur in te gaan!”