Nina Meijer

“Binnen het complexe en eindeloos interessante landschap- en watermanagementveld positioneer ik mezelf als facilitator of change”

Dankzij haar achtergrond in beeldende kunst en in landschapsontwikkeling biedt Nina een veelzijdig perspectief op ruimtelijke opgaven. Daarbij opereert ze vanuit een ontwerpmatige, landschappelijke, sociale en artistieke insteek.

“Binnen het complexe en eindeloos interessante landschap- en watermanagementveld positioneer ik mezelf als facilitator of change. Op de kunstacademies van Arnhem en Gent ontwikkelde zich mijn passie voor ruimtelijk ontwerp. Naast mijn werk bij Wing volg ik de master River Delta Development en specialiseer ik me in transitiemanagement en stakeholderinterventies. Het liefst werk ik aan projecten die deze elementen integreren.

Ook ben ik geïnteresseerd in nature-based solutions, gemeenschapskunst als participatiestrategie en klimaatadaptatie. Verder vind ik het erg leuk om interdisciplinaire samenwerkingen aan te gaan, verschillende plaatsen in Nederland te leren kennen en me te verdiepen in geschiedenis en actualiteiten met betrekking tot het landschap.

Daarnaast sta ik graag op de (rol)schaatsen, slenter ik door museumzalen, bezoek ik concerten of ga ik wandelen met vrienden en familie in diverse landschappen in binnen- en buitenland.”