Menu

Mensen

De mensen van Wing spreken de taal van bestuurders, beleidsmakers, ondernemers en onderzoekers.

Sarah Zernitz

Adviseur

Telefoon: 0317 46 52 00

Sarah heeft een grote fascinatie voor de wereld om haar heen. Haar interesse ligt op het vlak waar mens en omgeving samenkomen. Sarah heeft een scherpe analytische blik en beleeft plezier aan het doorgronden van complexe informatie, om zo tot de kern te komen.

“Ik kon me verdiepen in de - in mijn ogen urgente en inspirerende - vraagstukken op het gebied van water, voedsel, landbouw, natuur en klimaatadaptatie tijdens mijn master Internationaal Land and Water Management aan Wageningen University. Voor mijn scriptie onderzocht ik een conflict over een nationaal park in een deltagebied in Canada. En mijn stage liep ik in Rome bij de FAO, de VN-organisatie voor voedsel en landbouw.

Bij Wing werk ik weer dichter bij huis en met veel plezier aan dezelfde vraagstukken. Ik zoek graag de verbinding tussen de verschillende thema’s en perspectieven. Met mijn voorliefde voor structuur, schema’s en planningen help ik ook bijeenkomsten en evenementen organiseren. Daarbij werp ik een frisse blik op de inhoud en opzet.

In mijn vrije tijd speel ik graag viool, beoefen ik de teamsport lacrosse, en trek ik er graag fietsend of wandelend op uit.”