Menu

Mensen

De mensen van Wing spreken de taal van bestuurders, beleidsmakers, ondernemers en onderzoekers.

Willeke Huijer

Office manager

Telefoon: 0317 46 52 08

Willeke ondersteunt Wing in financieel-administratieve, personele en facilitaire zaken. Deze verlopen soepel dankzij haar veelzijdigheid en praktische inzet. “Kijk altijd om je heen, dan blijf je in balans”, luidt haar motto.

"Het werk is best breed omdat we een klein bedrijf zijn. De afwisseling vind ik heel leuk, evenals de contacten met collega’s en leveranciers. Sinds 2008 versterk ik het Wing-team. In het begin ondersteunde ik ook projecten, maar nu is dat meer verschoven naar het bedrijf zelf. Wat Wing een prettige organisatie maakt? De platte structuur, de onderlinge verbondenheid en de ondersteuning van je ontwikkeling.

Als het even kan, moet je je blijven ontwikkelen. Daarom volgde ik in 2016 de NCOI-opleiding Officemanagement. Vroeger heb ik opleidingen gevolgd op secretarieel, financieel en personeelsgebied en jaren gewerkt als allround officemanager bij verschillende organisaties. Maar in mijn werkveld volgen de ontwikkelingen elkaar snel op, de zienswijzen en methoden veranderen telkens.

Thuis ‘manage’ ik ons gezin van drie kinderen, partner, hond en paarden. Ik zing in een barbershop-koor, een vierstemmig a-capella vrouwenkoor. Ook vind ik ontspanning en balans in pilates, paardrijden, reizen en wandelen.”