Leo Klein Teeselink

“Ik houd mij graag bezig met wat er om mij heen gebeurt, en wil een bijdrage leveren aan ons landschap en de leefbaarheid van mijn omgeving.”

Leo is oplettend en heeft een brede interesse. Met passie voor de leefomgeving probeert hij deze te verbeteren. Hierbij gaat hij analytisch te werk om alle belangen en afwegingen bij projecten te begrijpen en in kaart te brengen.

 ”Ik houd mij graag bezig met wat er om mij heen gebeurt, en wil een bijdrage leveren aan ons landschap en de leefbaarheid van mijn omgeving. Ik kijk met een brede blik en stel de verbinding tussen systemen centraal. Vanuit daar kijk ik vervolgens hoe afspraken en maatregelen vormgegeven kunnen worden.

In 2023 behaalde ik mijn master Internationaal Land & Water Management in Wageningen, na de bachelor Natuurwetenschap & Innovatiemanagement in Utrecht te hebben gedaan. Tijdens deze opleidingen verdiepte ik mij in grote transities zoals hernieuwbare energie, zeewaterontzilting, en zeewierproductie op de Noordzee. Hierna werkte ik als vrijwilliger op een biodynamische geitenboerderij in Duitsland. Verder werk ik als schipper en vaar met toeristen door de Utrechtse grachten. 

Naast mijn werk bij Wing ben ik graag buiten. Ik probeer veel te varen en probeer vaak andere hobby’s uit, zoals nu landschapstekenen en Zuid-Indiaas koken”