Het kapitaal van Wing zijn de Wingers. We investeren daarin door aandacht voor ontwikkelen en opleiden.

Wingers willen het verschil maken door zaken in beweging te zetten en concrete resultaten te boeken. Om dat te bereiken, verbinden ze inhoudelijke kennis met procesvaardigheden en een goed gevoel voor mensen en organisaties. We borgen de kwaliteit van ons werk door veel aandacht te geven aan persoonlijke en professionele ontwikkeling en leiderschap.

Tijdens maandelijkse intervisiebijeenkomsten geven we elkaar feedback, houden we elkaar scherp en nemen we nieuwe ontwikkelingen en methodes door. Ook organiseren we het leertraject ‘Welkom@wing’ voor nieuwe medewerkers. In vijf bijeenkomsten oefenen we met uiteenlopende aspecten van het Wing-vakmanschap, zoals project- en programmamanagement, bestuurlijk begeleiden en ruimtelijk ontwerpen

Wingers volgen geregeld externe trainingen en daarnaast organiseren we incompanytrainingen over bijvoorbeeld schrijfvaardigheden en leiderschap. Soms nodigen we ook mensen uit ons professionele netwerk uit om mee te doen aan een reflectiesessie over een actueel maatschappelijk vraagstuk. Leren doen we met en van elkaar.