Ingrid Versteegen

“Ik heb een heel abstracte kant; ik ben verliefd op cijfers”

Ingrid is goed in cijfers. Ze doet de financiële administratie en controle bij Wing. Na jarenlang ook de communicatie bij Wing te hebben gedaan, keerde ze weer terug naar haar eerste liefde: financiën.

“Ik heb een heel abstracte kant; ik ben verliefd op cijfers. Mijn achtergrond is financieel, ooit heb ik een studie Bedrijfsadministratie gedaan. Bij Wing ben ik verantwoordelijk voor de financiële controle en sinds eind 2019 ook voor de financiën in het algemeen. Toen ik in 2005 bij Wing kwam, had ik ervaring in communicatie en webdesign. Bij Wing nam ik dan ook de website en social media onder mijn hoede, maakte ik projectwebsites en versterkte ik de redactie.

De omschakeling naar financiën voelde als thuiskomen. Het is geweldig om binnen hetzelfde bedrijf een andere functie te vervullen. Er werken sterke persoonlijkheden bij ons en toch vormen we een heel goed team. Iedereen heeft respect en waardering voor elkaars rol. Dat maakt het heel prettig om hier te werken.

Buiten werktijd volg ik de Olympische Spelen altijd fanatiek, en dan vooral schaatsen en skiën. Ik ga dan ook graag en vaak op wintersportvakantie.”