Niels Geelhoed

“Ik word blij van het uitdenken van logistieke zaken en als stagemanager bijeenkomsten coördineren”

Niels’ kracht ligt in de organisatie en coördinatie van grote bijeenkomsten. Daarnaast kan hij structuur aanbrengen in grote hoeveelheden data. Zijn praktische instelling is heel waardevol binnen het Wing-team.

“Wing voelt als een warm bad. Ik kan mezelf hier ontwikkelen. In 2013 begon ik bij Wing als secretarieel medewerker. Toen studeerde ik nog Bodem, Water & Atmosfeer aan Wageningen Universiteit. Inmiddels ben ik project-assistent.

Bij de voorbereiding van grote bijeenkomsten ga ik de logistieke uitdagingen aan. Stoeien met ruimtelijke puzzels, uitdenken van logistieke zaken, draaiboeken opstellen en hanteren, en als stage manager bijeenkomsten coördineren. Alles tot in detail regelen geeft mij een kick. Daardoor kan ik de adviseurs en opdrachtgever de praktische zorgen uit handen nemen. Verder spreken cijfertjes me aan, vooral als er formules achter zitten. Voor enkele projecten houd ik de financiële administratie bij en maak ik grote hoeveelheden data overzichtelijk, bijvoorbeeld bij enquêtes.

In mijn vrije tijd speel ik trompet in de BigBand Sound of Science, “De Harmonie” Wageningen en dweilband Z.O.Z. Ook daar steek ik de nodige uren in de organisatie van concerten en evenementen. Verder ga ik graag fietsen met de mountainbike.”