Simone Mink

“Hoe ontstaat dat nou, een grafisch ontwerp? Pablo Picasso gaf ’t antwoord: ‘It begins with an idea, and then it becomes something else'.”

Simone geeft de producten van Wing iets eigens. Ze doet namelijk de grafische vormgeving voor het bedrijf en voor projecten. Denk daarbij aan het ontwerpen van huisstijl, brochures, rapportages, logo’s, posters en infographics. Daarnaast voert ze voor uiteenlopende projecten organisatiewerkzaamheden uit.

“Al sinds de oprichting van Wing werk ik samen met de adviseurs en partners aan projecten. Ik deed uiteenlopende organisatie- en communicatiewerkzaamheden en ontwikkelde me gaandeweg steeds verder in grafische vormgeving. Een vak waarin ik me honderd procent thuis voel. Hoe ontstaat dat nou, een grafisch ontwerp? Pablo Picasso gaf ’t antwoord: ‘It begins with an idea, and then it becomes something else.’

Ook privé staat mijn creativiteit niet stil. Dat kan variëren van het maken van houten kunstwerken, fotograferen en inrichten van de tuin, tot verbouwen en inrichten van onze Brabantse woonboerderij. Rust en inspiratie vind ik in het Herperduin, tijdens wandelingen met de hond.”