Menu

10 jaar Wing

Daarom organiseren we een reeks aan bijeenkomsten op het raakvlak van passie en werk met collega’s binnen en buiten Wing.

Teamwork: ervaar het in de roeiboot

Harm, Céline en Henk delen een gezamenlijke passie: roeien. Bij roeien stap je samen in de boot, kom je tot één roeibeweging. Na een uur trainen en coachen komen de roeiers bij elkaar en gaat de boot steeds lekkerder lopen. Het is fysiek, voelbaar. En tegelijkertijd je hoofd erbij houden, heel bewust opereren. Het bewuste en onderbewuste zijn verbonden.

3 Deze patronen zien we ook regelmatig in onze projecten. Er zijn momenten dat het geweldig lekker loopt en momenten waarop het minder gaat. We vinden het moeilijk er precies de vinger op te leggen. Hoe kunnen we ook hier greep op krijgen?

Uitnodiging voor roeiclinic met gesprek over samenwerking

Kunnen we iets leren van het samenwerken in het roeien voor onze professionele samenwerking? Hoe werken het bewuste en onderbewuste op elkaar in als we samenwerken?

Graag nodigen we jou als samenwerkingspartner van Wing uit om het zelf te ervaren en met ons in de boot te stappen. We gaan in ploegen van vier personen de basis van de roeitechniek leren en een stukje roeien op de Rijn.

Na de clinic nodigen we iedereen uit voor een netwerkborrel. Tijdens de borrel hebben we een gastspreker die ons meer vertelt over “de neurologie van samenwerking” en bespreken we onze eigen ervaringen na.

Datum: vrijdag 23 juni 2017 15.00 -18.00
Locatie: Grebbedijk 59, Wageningen bij  Roeivereniging Argo

De clinic heeft inmiddels plaatsgevonden. Lees hierover in het verhaal 'Teamwork: ervaar het in een roeiboot'