Menu

Mensen

De mensen van Wing spreken de taal van bestuurders, beleidsmakers, ondernemers en onderzoekers.

Ytsen Deelstra

Adviseur

Telefoon: 0317 46 54 35

Linkedin: http://nl.linkedin.com/in/ytsendeelstra/en

Ytsen heeft ruim vijftien jaar ervaring in de ontwikkeling van beleid en beleidsprogramma’s op gebied van water, klimaat, natuur en energie. Inhoudelijk is hij daar dan ook goed in thuis. Zijn conceptuele en analytische kracht benut hij om hoofdboodschappen en keuzes scherp te krijgen.

“  Liefst werk ik in een team, om samen met anderen een krachtig en goed verhaal te maken. Dat is vaak een uitdagende puzzel. Zodra het inhoudelijk ergens over gaat, zijn er namelijk altijd issues met partners en andere belanghebbenden. Wanneer duidelijk wordt waar het precies om draait, ga ik met de betreffende partijen om tafel zitten en oplossingen bedenken. Ik ben vasthoudend en ga door tot het verhaal scherp en de klus af is.

Ik ben opgeleid als bestuurskundige en ben in 2015 gepromoveerd op het onderwerp leiderschap. Als adviseur werk ik het liefst aan inhoudelijk en organisatorisch complexe projecten met een concreet einddoel. Volgens opdrachtgevers weet ik een collegiale sfeer te creëren in multistakeholderteams en belangentegenstellingen tijdig te adresseren en op te lossen.

Naast het werk ben ik een gepassioneerd fietser, zeiler en schaatser - al naar gelang het seizoen. Ook trek ik er graag met mijn gezin op uit om te genieten van de natuur.